Book MO’RICE foodtrucken til dit næste arrangement

Vi har to foodtrucks (madvogne) under navnet MO’RICE. Måske har du set dem til bl.a. Samsø Festival eller Aarhus Festuge. Vi kører også gerne ud til dit arrangement og serverer mad for dine gæster – det kan være alt fra firmaarrangementer og konfirmationer til fødselsdage, bryllupper og andre fester.

Menuen i foodtrucken sammensættes ud fra dine ønsker, så det kan både være sushi, sushiburritos, poke bowls og sticks – eller måske lidt af det hele? Vi står også gerne for drikkevarerne, f.eks. japanske øl eller vin, der passer perfekt til sushi.

Du kan kontakte os på info@morice.dk eller ringe 71 200 210, hvis du vil høre mere eller booke vognen.

MO’RICE foodtrucks

MO'RICE foodtruck til din fest

Den første foodtruck

Oprindeligt en engelsk isbil fra 1987 men kører nu som Foodtruck under navnet MO’RICE. Vi kunne dog ikke nænne at fjerne den fine is-figur på bilens front, som vidner om bilens tidligere liv. God til mindre arrangementer p.g.a. begrænset plads i køkkenet.

Sushiburrito

Som de eneste i Danmark sælger vi Sushiburrito: Agurk, salat, gulerod og peberfrugt rullet i ris og tang sammen med en af otte forskellige slags fyld, f.eks. laks, kylling, tun eller omelet. Vores eget touch: Hjemmelavet teriyakisauce og hjemmelavet chilimayo!

Priser

Leje af foodtruck: 500 kr. pr. time

Minimumbestilling: Mad for 2.000 kr. som svarer til mad til 20 personer eller mad samt drikkevarer, hvis I er færre end 20.

Der tillægges kørselsgebyr uden for Aarhus. Priser er inkl. moms.

Booking og spørgsmål

Du kan booke – eller stille spørgsmål – ved at sende os en mail på info@morice.dk eller ringe til Mo på 71 200 210.

Skriv til os nu for at booke vognen