Book Sushivognen til dit næste arrangement

Vi er fulde af gode idéer, men en af vores hidtil bedste er vores sushivogn. Vi har omdannet en gammel, engelsk isbil til en moderne foodtruck, så vi kan tage masser af sushi og ikke mindst Sushiburrito, Poke Bowls, Salad Bowls og sticks med ud til dit arrangement. Vi kører gerne et stykke uden for Aarhus, f.eks. til Skanderborg, Horsens eller Randers.

Book sushivognen til firmaarrangementer, festivaler, fester, fødselsdage – kun fantasien sætter grænser. Du kan kontakte os på info@sushivogn.dk eller ringe 71 200 210, hvis du vil høre mere eller booke vognen.

Sushivognen

Oprindeligt en engelsk isbil fra 1987 men kører nu som Foodtruck for Teriyaki Sushi – vi kalder den Sushivognen. Vi kunne dog ikke nænne at fjerne den fine is-figur på bilens front, så den vidner om bilens tidligere liv.

Sushiburrito

Som de eneste i Danmark sælger vi Sushiburrito: Agurk, salat, gulerod og peberfrugt rullet i ris og tang sammen med en af otte forskellige slags fyld, f.eks. laks, kylling, tun eller omelet. Vores eget touch: Hjemmelavet teriyakisauce og hjemmelavet chilimayo!

Priser

Lej vognen i 2 timer for 3.500 kr. inkl. mad for 2.500 kr – frit valg fra menukortet.

Pr. efterfølgende time efter de 2 timer: 500 kr.

Booking

Du kan booke – eller stille spørgsmål – ved at sende os en mail på info@sushivogn.dk eller ringe på 71 200 210.

Skriv til os nu for at booke vognen