Få de bedste priser: Meld dig til vores nyhedsmail

Hos Teriyaki Sushi vil vi gerne forkæle vores stamkunder. Derfor får modtagerne af vores nyhedsbrev de bedste priser.

Vi laver eksklusive kampagner, som du kun ser, hvis du får vores nyhedsmails, og du modtager også særlige rabatkoder. Derudover får du info om nye produkter og menuer direkte i indbakken. Som en ekstra bonus sender vi dig en lille gave på din fødselsdag, hvis du indtaster datoen ved tilmelding.

Du får mail fra os 1-2 gange om måneden, og du kan selvfølgelig til hver en tid framelde dig igen.

Modtagere af vores nyhedsbrev får særlige tilbud og rabatter direkte i indbakken.

* påkrævet felt/

( dd / mm )

Teriyaki Sushi bruger og opbevarer informationer, du indtaster i denne formular, til at sende dig nyhedsbreve via e-mail. Godkend dette for at tilmelde dig:

Når du tilmelder dig vores nyhedsbreve, siger du ja til, at vi må sende dig e-mails 1-3 gange om måneden. Du kan til enhver tid framelde dig igen ved at klikke på frameldings-linket i bunden af alle vores nyhedsmails.

Vi opbevarer dine data i vores nyhedsbrevssystem. Det vil sige, at vi deler din e-mail-adresse samt dit navn og øvrige oplysninger, du vælger at give os, med mailudbyderen Mailchimp, der har base i Atlanta, USA. Dem har vi underskrevet en databehandleraftale med, og de har lovet at passe godt på dine oplysninger. Find Mailchimps privatlivspolitik her.

Dine oplysninger bliver liggende i vores system, selv om du framelder dig nyhedsbrevet. Du kan dog til enhver tid bede os slette alle dine oplysninger fra vores systemer ved at sende en mail til os på info@teriyakisushi.dk.