Sushi Take Away – Teriyaki Sushi i Viby, Århus

Take away sushi behøver hverken være dyrt eller besværligt. Sushi er en enkel, men yderst delikat spise, og vi gør os umage for hver dag at leve op til det kokkehåndværk, som sushi kræver. Med take away sushi fra Teriyaki Sushi i Viby får du den lækreste sushi af højeste kvalitet i hele Århus og omegn. Det bliver heller ikke nemmere at bestille og hente sin sushi take away.

Take away sushi er det smarte valg

Der findes et hav af muligheder, når det kommer til take away mad, og ikke mindst i så stor en by som Århus. Take away sushi har – udover at være en delikatesse, når det er lavet rigtigt – den absolutte fordel at skulle serveres kold. Det vil sige, at sushi take away forbliver appetitligt og lækkert under transporttiden. Vi leverer til hele Århus og omegn fra vores butik i Viby, men transporttiden går ikke ud over kvaliteten og smagen. Vi laver sushien efter bestilling, så den er lige så frisk, som hvis du selv rullede den.

Udbringes fra Viby til hele Århus og omegn

Vores take away sushibutik ligger på Skanderborgvej i Viby, så hvis du er på vej mod syd fra Århus, er vi blot ét hurtigt stop på vejen. Du er naturligvis altid velkommen til spontant at kigge forbi, men bestiller du din take away sushi i forvejen, kan du tage den direkte med dig. Der er mulighed for parkering i bunden af den store p-plads ved Viby Stadion og Bowl’n’Fun. Du finder Teriyaki Sushi lige ved siden af, og det er selvfølgelig gratis. Vi tilbyder også udbringning fra Viby til hele Århus og omegn. Vi tror nemlig på, at alle har ret til god sushi.